Advocaat Leusden: juridisch advies op maat

Onze advocaten in Leusden geven advies over al uw juridische vragen. Wij helpen u adequaat en vooral: wij helpen u met succes. Om er achter te komen waarmee we u van dienst kunnen zijn, nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Neemt u een advocaat in de arm, dan krijgt u er de expertise van alle advocaten bij, terwijl u zelf maar met één aanspreekpunt te maken heeft. AssumDelft Advocaten is toonaangevend, toegankelijk en toegewijd en is er voor u.

Echtscheiding

Bent u op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of erfrechtadvocaat in Leusden, dan kunt u daarvoor zeker bij ons terecht. AssumDelft Advocaten is zich bewust van de kosten van een echtscheiding en heeft dan ook een correcte afwikkeling als doel; in uw belang met zo min mogelijk scheidingskosten. Wij denken aan uw belang inzake o.a. de zorgregeling en de alimentatie voor de kinderen, de partneralimentatie en de boedelverdeling.

Erfrecht

Erfrecht is een rechtsgebied waarmee iedereen te maken krijgt. Bij onduidelijkheid over een erfenis, kindsdeel of de erfenis verdeling, kunt u voor verrassingen komen te staan. Als erfgenaam dient u dan ook direct een goed advies te ontvangen. Zo nodig zullen onze advocaten voor u procederen over een nalatenschap.

Ondernemingsrecht

Met juridische en praktische vragen over (internationaal) ondernemingsrecht helpen wij u graag. Wij kunnen leveranciersvoorwaarden voor u nakijken, maar ook de kleine lettertjes van een belangrijk contract. U kunt zich blijven focussen op wat u het liefste doet: ondernemen. Wij richten ons ook op overige overeenkomsten, handelsrecht en procesrecht.

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht is een breed en complex rechtsgebied. Feitelijk alles wat zich rondom betaald werk afspeelt, valt onder arbeidsrecht. Zowel werknemer als werkgever zijn aan veel wettelijke regels gebonden. Bij een arbeidsgeschil dat voor de rechter komt, heeft u een goede advocaat nodig. Maar ook voor advies kunt u bij ons terecht. Onze specialisten loodsen u tactisch en bekwaam langs de valkuilen en obstakels binnen het arbeidsrecht.

Incassorecht

Incassorecht is een deelgebied van procesrecht. Een terugkerende belasting voor veel ondernemers is het incasseren van openstaande vorderingen op debiteuren. Doordat AssumDelft Advocaten over een eigen incasso afdeling beschikt, kunnen wij de omloopsnelheid van uw dossier kort houden. Onze ervaren juridische adviseurs kunnen u helpen met het meerwerk dat een incassoprocedure met zich meebrengt tot een minimum te beperken.

Kom in contact met AssumDelft Advocaten

Onze gespecialiseerde advocaten gegeven gedegen juridisch advies op maat, gericht op een adequate oplossing. Wij kijken niet alleen naar de juridische zaak, maar ook naar de mens daarachter. Voor advies of informatie, neemt u gerust contact met ons op.

Bezoekadres:
AssumDelft Advocaten NV
Storkstraat 22
3833 LB Leusden