Mr. Willem Brouwer

“Ik ben sinds 1993 advocaat en mediator. Ik heb bewust gekozen voor het personen- en familierecht en erfrecht. Het hoofdbestanddeel van mijn werk betreft echtscheidingen en erfrecht.
Het gaat in het personen- en familierecht en erfrecht om persoonlijke, heftige ingrepen in levens van mensen. Zeker als er ook kinderen bij betrokken zijn. Maar ook als het voorbestaan van een bedrijf afhangt van de afwikkeling van de (beperkte) gemeenschap van goederen of huwelijkse voorwaarden. Procederen is vaak een kwestie van alles of niets. De rechter kan en zal niet altijd maatwerk leveren.
Daarom heb ik mij ook gericht op mediation.

Mediation kan er voor zorgen dat partijen weer naar elkaar luisteren en samen tot een oplossing van de geschillen komen. Bij mediation hebben beide partijen grip op de uitkomst van de zaak.

Inmiddels ben ik meer dan dertig jaar op dit rechtsgebied werkzaam.
Ik heb dus de nodige ervaring om voor de cliënt “nuttig” te zijn.”

Maak ook kennis met: mr. Marcel F.H. van Delft en mr. Henri B.J. de Boer