Onze advocaten

Directeur

mr. Marcel F.H. van Delft

Marcel heeft zich op de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd: Ondernemingsrecht, Intellectuele eigendom, Incasso/beslag- en executierecht, Vastgoed & Bouwrecht, Bestuursrecht & Omgevingsrecht, Internationaal recht.

Op grond van deze registratie is Marcel verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

mr. W. Brouwer

Willem heeft zich op de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd: Echtscheiding & Erfrecht, Mediation, Onrechtmatige daad & Aansprakelijkheid.

Op grond van deze registratie is Willem verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Lid van de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN), Vereniging Familierecht Advocaten.

mr. Henri B.J. de Boer

Henri heeft zich op de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd: Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht.

Op grond van deze registratie is Henri verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Lid van de specialisatievereniging Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN).