mr. Henri B.J. de Boer

Henri is 1992 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht toen nog Rijksuniversiteit Utrecht. Na een korte periode werkzaam te zijn geweest bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam is hij in 1994 advocaat geworden. Dit is hij nog steeds met een korte onderbreking van drie jaar toen hij als jurist bij de ARAG (Leusden) werkzaam is geweest. In de periode 2002 tot 2022 had hij samen met anderen een eigen kantoor te ‘s-Hertogenbosch en sinds 1 januari 2022 is hij aangesloten bij AssumDelft Advocaten N.V. Speciale aandachtsgebieden naast het procesrecht en algemeen verbintenissenrecht zijn het arbeidsrecht en pensioenrecht waarvoor hij diverse specialisatiecursussen en -opleidingen aan onder meer de VU (Vrije Universiteit) en UvA (Universiteit van Amsterdam) heeft gevolgd en behaalt daarnaast de verplichte opleidingspunten om zijn kennis up-to-date te houden. Naast cliënten uit Nederland adviseert Henri ook buitenlandse cliënten over zijn vakgebieden met als voertaal Engels of Duits.

Naast het werk is Henri onlangs gevraagd om gastcolleges te geven en is hij lid van diverse (business) clubs om zo het nuttige met het aangename waaronder golf en skiën te verenigen. Cliënten typeren hem als direct en duidelijk (what you see is what you get).

Als er tijd over is – de kinderen zijn inmiddels het huis uit – speelt Henri muziek (trombone) en leest hij. Een van zijn huidige favoriete schrijvers is Pascal Mercier (Nachttrein naar Lissabon / Het gewicht van woorden).

Maak ook kennis met: mr. Marcel F.H. van Delft en mr. Willem Brouwer.