Advocaat Amersfoort: juridisch advies op maat

Wat uw juridische vraag ook is, onze advocaten helpen u vanuit regio Amersfoort adequaat en vooral: wij helpen u met succes. Om er achter te komen waarmee we u van dienst kunnen zijn, nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek in Leusden, op maar 10 minuten afstand van Amersfoort. AssumDelft Advocaten is toonaangevend, toegankelijk en toegewijd en is er voor u. Neemt u een advocaat in de arm, dan krijgt u er de expertise van alle advocaten bij, terwijl u zelf maar met één aanspreekpunt te maken heeft.

Echtscheiding

Bent u op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of erfrechtadvocaat in de regio Amersfoort, dan bent u bij ons aan het juiste adres. In een echtscheiding denken wij aan uw belang inzake o.a. de zorgregeling en de alimentatie voor de kinderen, de partneralimentatie en de boedelverdeling. AssumDelft Advocaten is zich bewust van de kosten van een scheiding en heeft dan ook als doel: een correcte afwikkeling in uw belang met zo min mogelijk scheidingskosten.

Erfrecht

Erfrecht is een rechtsgebied waarmee iedereen te maken krijgt. Als erfgenaam kunt u voor verrassingen komen te staan. Bij onduidelijkheid over een erfenis, kindsdeel of de erfenis verdeling, dient u direct een goed advies te ontvangen. Zo nodig zullen onze advocaten voor u procederen over een nalatenschap.

Ondernemingsrecht

Voor elke juridische en praktische vraag over (internationaal) ondernemingsrecht kunt u bij ons terecht. U kunt hierbij denken aan een bedrijfsovername maar ook kunnen wij de kleine lettertjes van een belangrijk contract of de leveranciersvoorwaarden voor u nakijken. Wij staan u bij zodat u zich op het ondernemen kunt focussen. Ook richten wij ons op o.a. overeenkomsten, handelsrecht en procesrecht.

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht is een breed en complex rechtsgebied. Zowel werkgever als werknemer zijn aan veel wettelijke regels gebonden. Feitelijk alles wat zich rondom betaald werk afspeelt, valt hieronder. Niet alleen voor advies kunt u bij een arbeidsrechtadvocaat terecht, maar ook als een arbeidsgeschil uiteindelijk voor de rechter komt.

Incassorecht

Een deelgebied van procesrecht is het incassorecht. Debiteuren die in gebreke blijven is voor veel ondernemers een regelmatig terugkerende belasting. AssumDelft Advocaten beschikt over een eigen incasso afdeling met ervaren juridische adviseurs die u helpen het meerwerk dat een incassoprocedure met zich meebrengt tot een minimum te beperken.

Kom in contact met AssumDelft Advocaten

Wij geven maatadvies en staan u met raad en daad bij. Onze gespecialiseerde advocaten gegeven gedegen juridisch advies, gericht op een adequate oplossing. Wij kijken echter niet alleen naar de juridische zaak, maar ook naar de mens daarachter. Voor advies, neemt u gerust contact met ons op.

Bezoekadres:
AssumDelft Advocaten NV
Storkstraat 22
3833 LB Leusden