Strategie & Visie

Neemt u één AssumDelft-advocaat in de arm, dan krijgt u er de expertise van tien advocaten bij. Een op elkaar ingespeeld team van advocaten vormt de basis van ons kantoor. Daar plukt u als cliënt de vruchten van, terwijl u overigens zelf maar met één aanspreekpunt te maken heeft. Dat is wel zo makkelijk.

Onderling kennis uitwisselen, leren van elkaars successen en wanneer nodig op elkaar terug durven te vallen zijn onze succesfactoren. Als team bestrijken wij het gehele speelveld van rechtsgebieden, waardoor u bij ons op vrijwel elke juridische vraag antwoord, maatadvies of bijstand krijgt. Of u nu kiest voor de aanval of in de verdediging wordt gedrongen, met AssumDelft Advocaten bent u verzekerd van de juiste tactiek.

In drie woorden:
toonaangevend, toegankelijk, toegewijd

AssumDelft Advocaten is toonaangevend. Wij leveren kwalitatief hoogwaardig maatwerk voor onze cliënten. Onze gespecialiseerde advocaten geven gedegen juridisch advies, gericht op een adequate oplossing. Zo nodig schuwen wij de gerechtelijke procedure niet.

AssumDelft Advocaten is toegankelijk. Ons kantoor kent weinig drempels en een licht informele sfeer. Cliënten kunnen rekenen op een heldere vertaalslag van lastige juridische procedures en op een menselijke benadering. Wij kijken niet alleen naar de juridische zaak, maar ook naar de mens daarachter. Wij zijn transparant, ook in onze declaraties.

AssumDelft Advocaten is toegewijd. Wij hechten grote waarde aan samenwerking met onze cliënten. We denken mee, we zijn gesprekspartner. We investeren graag in een langdurige vertrouwensrelatie. Zo kunnen we ook adviezen geven die op langere termijn het beste resultaat voor onze cliënten geven.