Strategie & Visie

Toonaangevend, toegankelijk en toegewijd

AssumDelft Advocaten is toonaangevend. Wij leveren kwalitatief hoogwaardig maatwerk voor onze cliënten. Onze gespecialiseerde advocaten geven gedegen juridisch advies, gericht op een adequate oplossing. Zo nodig schuwen wij de gerechtelijke procedure niet.

AssumDelft Advocaten is toegankelijk. Ons kantoor kent weinig drempels en een licht informele sfeer. Cliënten kunnen rekenen op een heldere vertaalslag van lastige juridische procedures en op een menselijke benadering. Wij kijken niet alleen naar de juridische zaak, maar ook naar de mens daarachter. Wij zijn transparant, ook in onze declaraties.

AssumDelft Advocaten is toegewijd. Wij hechten grote waarde aan samenwerking met onze cliënten. We denken mee, we zijn gesprekspartner. We investeren graag in een langdurige vertrouwensrelatie. Zo kunnen we ook adviezen geven die op langere termijn het beste resultaat voor onze cliënten geven.

Onderling kennis uitwisselen, leren van elkaars successen en wanneer nodig op elkaar terug durven te vallen zijn onze succesfactoren. Als team bestrijken wij het gehele speelveld van rechtsgebieden, waardoor u bij ons op vrijwel elke juridische vraag antwoord, maatadvies of bijstand krijgt. Of u nu kiest voor de aanval of in de verdediging wordt gedrongen, met AssumDelft Advocaten bent u verzekerd van de juiste tactiek.

AssumDelft Advocaten gebruikt de fiets als metafoor voor haar dienstverlening.

Waarom nu een fiets?
De fiets is toonaangevend voor het Nederlands straatbeeld. De fiets is een Nederlands kwaliteitsproduct: deugdelijk, betrouwbaar en steeds vernieuwend. Eenvoudig, maar tegelijk vernuftig geconstrueerd.

Het is een toegankelijk product. De fiets staat ook voor aards; met beide benen op de grond. Iedereen fietst, want beweging is gezond en altijd in ontwikkeling.

Toegewijd aan de berijder om het doel te bereiken wat je voor ogen hebt. Fietsen vraagt om een uitgekiend samenspel van balans, snelheid, energie en richting.

Daarom de fiets!
AssumDelft ziet veel overeenkomsten met haar dienstverlening. Haar specialisten vormen een team, die opereren als in een peloton. U staat er nooit alleen voor.

U heeft een specialist nodig die u uit de wind houdt, tactisch scherp is en nooit buiten adem raakt. Wij opereren met uitstekende vakkennis en inzet.

In drie woorden:
toonaangevend, toegankelijk én toegewijd.

Meer over AssumDelft:
Onze advocaten
Sectorteams
Links