Cliënten over ons

De heer Aarts uit Uden, particulier:

 

Ik zeg u hartelijk dank voor uw begripvolle en deskundige ondersteuning in de afgelopen, voor ons donkere en uiterst stressvolle periode. Het gaf ons rust en steun op iemand terug te kunnen vallen ‘voor het geval dat‘.”


De heer Aarts is een particuliere cliënt

Wim van Lieshout, Directeur en bestuurder van HVC

Al 20 jaar een buitengewoon open en plezierige samenwerking op het gebied van arbeidsrecht. De ervaring is dat men een gewogen juridische benadering kiest, niet agressief, en inhoudelijk goed onderbouwd.

Integer, zakelijk en zonodig hard op de inhoud, niet op de man/persoon.


HVC is het afval- en energiebedrijf van 46 gemeenten en 6 waterschappen.

Piet Mars, Lid RvB AFAS Software

Onze relatie met AssumDelft Advocaten kenmerkt zicht door snelheid, directheid en openheid. Niet het juridiseren van zaken, maar het oplossen ervan staat centraal. Ons uitgangspunt om vanuit de klant te denken en niet vanuit problemen vinden wij terug in onze relatie.

Fijn om zo’n kantoor vlakbij te hebben!


AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf dat bedrijfssoftware ontwikkelt.

Ton Remeeus, Directeur Stichting Praktijkleren

Onze organisatie maakt examens en leermiddelen voor alle mbo-scholen in Nederland. Daar komt een hoeveelheid juridische aspecten bij kijken. Al jaren laat ik mij adviseren en begeleiden door AssumDelft in Leusden.

Een advocatenkantoor met verstand van juridische zaken én interesse in jouw organisatie. En daar hebben die scholen ook baat bij.


Stichting Praktijkleren ondersteunt ROC’s bij binnen- en buitenschools praktijkleren.