Mr. Henri de Boer

Henri is 1992 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht toen nog Rijksuniversiteit Utrecht. Na een korte periode werkzaam te zijn geweest bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam is hij in 1994 advocaat geworden. Dit is hij nog steeds met een korte tussenpose van drie jaar toe hij als jurist bij de ARAG (Leusden) werkzaam is geweest. In de periode 2002 tot 2022 had hij samen met anderen een eigen kantoor te ‘s-Hertogenbosch en sinds 1 januari van dit jaar is hij aangesloten bij Van Assum Delft advocaten. Speciale aandachtsgebieden naast het procesrecht en algemeen verbintenissenrecht zijn het arbeidsrecht en pensioenrecht waarvoor hij diverse specialisatie cursussen en opleidingen aan onder meer de VU (Vrije Universiteit) en UvA (Universiteit van Amsterdam) heeft gevolgd en volgt naast het behalen de verplichte opleidingspunten om zijn kennis up to date te houden. Naast cliënten uit Nederland adviseert Henri ook buitenlandse cliënten over zijn vakgebieden met als voertaal Engels of Duits.

Naast het werk is Henri onlangs gevraagd om gastcolleges te geven en is hij lid van diverse (business) clubs om zo het nuttige met het aangename waaronder golf en skiën te verenigen. Cliënten typeren hem als direct en duidelijk (what you see is what you get).

Voor als er tijd over is – de kinderen zijn inmiddels het huis uit – speelt Henri muziek (Trombone) en leest hij. Een van zijn huidige favoriete schrijvers nu is Pascal Mercier (Nachttrein naar Lissabon / Het gewicht van woorden).