Vacature advocaat medewerker ondernemingsrecht/bouwrecht

 

Ter versterking van onze sectie ondernemingsrecht/bouwrecht zoeken wij een gedreven kandidaat (fulltime).

Wat bieden wij?

Onze sectie ondernemingsrecht/bouwrecht bestaat uit een ervaren team van advocaten met passie voor het vak. Het leveren van kwaliteit en het behandelen van complexe zaken vormen een rode draad in ons werk. Onze sectie heeft een landelijke, gemengde proces- en adviespraktijk. Samen met de andere secties bieden we cliënten een breed pakket aan diensten en services, overkoepelend gericht op de verschillende branches.

Ons kantoor heeft als kernwaarden: toonaangevend, toegankelijk en toegewijd en kenmerkt zich door een informele, toegankelijke en no-nonsense cultuur. Onze werkomgeving stimuleert je om te blijven ontwikkelen, zowel op het juridische kennisvlak als op persoonlijke vaardigheden. Eigen ondernemerschap is belangrijk, waarbij er aandacht en ruimte geboden wordt voor persoonlijke ontwikkeling met respect voor ieders eigenheid. Bij gebleken geschiktheid bestaat er op termijn de mogelijkheid tot toetreding tot de vennootschap.

Wie zoeken wij?

Voor de uitbreiding van onze sectie zijn wij op zoek naar een ambitieuze advocaat met 3 tot 5 jaren werkervaring binnen de ondernemingsrechtelijke praktijk en bouwrechtelijke praktijk. Kennis van het arbeidsrecht strekt daarnaast tot aanbeveling. Je vindt met name het ondernemingsrecht uitdagend en wilt bij een toegewijd kantoor werken. Je kunt je snel inleven in complexe materie, bent in staat prioriteiten te stellen en om een pragmatische oplossing te bedenken voor de cliënt.

Bovendien heb je ambitie, bovengemiddelde juridische kennis en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Hierbij beschik je over een proactieve houding om over secties heen en in dossiers de samenwerking te zoeken. Daarnaast ben je communicatief en commercieel vaardig zodat je ook in staat bent om zelfstandig zaken te verwerven. Je ziet het als een uitdaging om de jouw toebedeelde praktijk zelfstandig verder uit te bouwen. Tot slot beschik je over een gezonde dosis humor en relativerend vermogen.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan jouw motivatiebrief en Curriculum Vitae naar Linda Kailola (kantoormanager) via lk@assumdelft.nl. Mocht je meer informatie over de inhoud van de functie willen hebben, neem dan telefonisch contact op met Marcel van Delft via telefoonnummer 033 432 19 57.