Stagiair Marketing & Communicatie gezocht

13 maart 2018

Jouw stageplek?

Weet jij met jouw heldere pakkende teksten je lezers tot het laatste woord te boeien en is “creatieve duizendpoot” jouw bijnaam? Heb je affiniteit met de online wereld én ben je ook nog hands-on? Dan bieden wij jou een uitdagende stageplek als Stagiair Marketing en Communicatie.

Als stagiair Marketing & Communicatie Specialist van ons kantoor houd jij je een periode dagelijks bezig met onder meer het verbeteren van de posities van onze website in zoekmachines, met name door het ontwikkelingen van sterke content, linkbuilding en het ontwikkelen van videocontent. Ideaal als eindproject van jouw stage.

Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden:

  • (commerciële) teksten schrijven voor te vernieuwen/verbeteren website;
  • verwerken van aanpassingen op de website;
  • bijhouden van de wekelijkse social media analyse;
  • bijhouden van de wekelijkse en maandelijkse rapportage bezoeker reviews;
  • leveren van een bijdragen aan in- en externe digitale nieuwsbrieven via ons e-mailmarketingsysteem (Mailchimp);
  • creatieve (online) marketing acties bedenken;
  • bijhouden van de laatste trends, ontwikkelingen, innovaties en cases op het gebied van online marketing bijhouden;
  • meehelpen in allerlei organisatorische en uitvoerende algemene werkzaamheden binnen de afdeling Marketing.

Wie ben jij?

Je bent een student (online) Marketing en Communicatie op HBO-niveau. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.

Een enthousiasteling die Google Analytics kent als zijn/haar broekzak en SEO weet in te zetten op zowel technisch als content vlak. Je kunt goed zelfstandig werken en je hebt een uitstekende schrijfvaardigheid. Je durft initiatief te nemen én kritisch te zijn. Je ziet ons kantoor als verbetermissie.

Over AssumDelft Advocaten

AssumDelft Advocaten is een advocatenkantoor uit Leusden. We bestaan al 26 jaar en hebben de nodige veranderingen meegemaakt, maar meekomen met online marketing is niet zo makkelijk. We hebben een product (dienstverlening) dat wij graag willen uitrollen.

Enthousiast?

Stuur dan jouw motivatie naar Linda Kailola via lk@assumdelft.nl. Heb je vragen? Bel dan gerust naar 033 432 19 57. We zien jouw reactie graag tegemoet en kijken uit naar een kennismaking!