Mr. Chantal E. Beens

Geboren in Amersfoort,
Opgeleid in Utrecht,
Incasso, onrechtmatige daad, bouwrecht en vastgoed.

Chantal Beens: “Sinds 2020 ben ik (weer) werkzaam bij AssumDelft Advocaten N.V. Wij kennen elkaar al enige tijd, omdat ik tijdens mijn studie al werkzaam ben geweest als studentmedewerker.
Na mijn studie heb ik vier jaar gewerkt als bouw- en huurrechtjurist en heb ik een goede juridische basis gelegd, zowel in de adviespraktijk als in de procespraktijk.

Ik ben graag betrokken bij mijn cliƫnten en vind het plezierig om goed en duidelijk te adviseren over de noodzakelijke (vervolg)stappen om een zaak succesvol af te ronden. Een prettige samenwerking zie ik dan ook als de sleutel tot succes.

In eerste instantie streef ik ernaar om op een creatieve manier en met een open blik een procedure te voorkomen. Echter, indien een procedure onvermijdelijk is, dan ga ik een deze zeker niet uit de weg. Met mijn no-nonsense-mentaliteit pak ik graag samen met u door!”