22 maart 2019: Dag van het erfrecht.

Geplaatst op 06/03/2019 door in Erfrecht, Sector Particulier | Geen reacties.

Op vrijdag 22 maart 2019 vindt de eerste Dag van het Erfrecht van VEAN plaats.

 

De ‘Dag van het Erfrecht’ is in het leven geroepen door de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland. Met de ‘Dag van het Erfrecht’ vragen we aandacht voor het belang van deskundige juridische begeleiding bij de afwikkeling van nalatenschappen.

Op de ‘Dag van het Erfrecht’ organiseert AssumDelft Advocaten N.V. te Leusden bij Amersfoort een inloopspreekuur.
Kom langs of neem contact op tijdens de ‘Dag van het Erfrecht’ voor een vrijblijvend advies over testamenten en de (afwikkeling van) nalatenschappen.

Loop deze dag gerust even binnen om vrijblijvend en kosteloos kennis te maken met onze advocaten. En om meer informatie te krijgen over alles wat met de afwikkeling van een nalatenschap te maken heeft. Mocht u die dag niet kunnen, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met een van onze advocaten voor het maken van een afspraak.

Hulp bij de afwikkeling van een nalatenschap.

Er komt veel kijken bij de afwikkeling van een nalatenschap. Vooral als de familieverhoudingen onder spanning staan en de communicatie onderling te wensen overlaat. Wie zijn de erfgenamen, wie mag actie ondernemen? Wat zijn mijn rechten en/of verplichtingen als erfgenaam? Wat zijn mijn taken als executeur, hoe moet ik te werk gaan? En wat zijn mijn rechten als onterfd kind? Op deze en andere vragen kan een erfrechtadvocaat antwoord geven.

Uw belangen staan voorop
Onze advocaten kijken samen met u naar uw wensen en mogelijkheden, zowel praktisch als juridisch. Uw belangen staan daarbij vanzelfsprekend voorop. Onze advocaten behartigen uitsluitend úw belangen en kunnen u begeleiden bij overleg en onderhandelingen met de andere betrokkenen. Zij kunnen u ook bijstaan als er moet worden geprocedeerd om uw recht te halen.

De Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland

De Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland is de door de Nederlandse Orde van Advocaten gecertificeerde vereniging voor erfrechtadvocaten. Elk van onze leden is een specialist op het gebied van het erfrecht en heeft een ruime ervaring met het behandelen van erfrechtzaken en het voeren van erfrechtelijke procedures. Onze vereniging stelt kwaliteit voorop. Als het om erfrecht gaat bent u bij een lid van onze vereniging aan het goede adres.

In Leusden en Amersfoort en omgeving kunt u terecht bij mr. W. Brouwer.

Neem contact op via 033 4321 957 of wb@assumdelft.nl

Geef een antwoord

Bericht
Naam
E-mail